Két évre még elkötelezte magát

Képek - A botrány nem ütötte ki Charlie Sheen-t - a tévéből

Megnyugodhatnak a Két pasi meg egy kicsi című sorozat rajongói: az egyik főszerepet alakító Charlie Sheen ugyanis botrányai ellenére további két évre elkötelezte magát a népszerű széria mellett.

Charlie Sheen és neje, Brooke Mueller képgaléria

2010.05.18 13:30MTI

"A két és fél hónapon át tartó viharos találgatások lezárultával alig várom, hogy hétfő esténként visszatérjek a CBS csatornára" - áll a színész által kiadott közleményben.

Charlie a nejével, Brooke Mueller-rel

A 44 éves Charlie Sheen korábban úgy nyilatkozott - valószínűleg csak tárgyalási pozícióit erősítendő - hogy hét év után el akarja hagyni a sikersorozatot, és inkább filmes karrierjét építené.

A színész legközelebb az 1987-es Tőzsdecápák folytatásában, a Money Never Sleeps című filmben lesz látható.

A sorozat jövőjét taglaló híresztelések arról szóltak, hogy a magánéleti botrányokkal küszködő Sheen epizódonként kétmillió dolláros (446 millió forint) gázsit követelt.

Arról egyik fél sem számolt be, hogy végül milyen összegben állapodtak meg. A CBS csatorna tavaly még három évadot rendelt be a sorozatból - amelyben John Cryer is szerepel -, noha Sheen szerződése a mostani évad végeztével lejárt.

A szerződéshosszabbításra annak ellenére is sor került, hogy a színész ellen felesége állítólagos bántalmazása miatt eljárás zajlik, perét júliusban Coloradóban folytatják.

Börtönbe vonulna Charlie Sheen?


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.