A bíróságon kibékült a sztárpár...

Képek - Különös tárgyalás: már kilépve csókolózott Charlie Sheen és neje!

Már a bírósági tárgyalásról kilépve összeölelkezett és megcsókolta egymást Charlie Sheen és neje. A férfit feleségével szemben elkövetett bántalmazással és életveszélyes fenyegetéssel vádolta a bíróság.

Boldogan: Charlie Sheen és neje, Brooke Mueller képgaléria

2010.02.10 06:30MTI

Brooke Mueller tanúvallomása szerint az amerikai színész az ágyhoz szorította, és egy bicskát a torkának szegezve halálosan megfenyegette őt.

A karácsony napján a coloradói Aspen-ben történt bántalmazás Mueller válási szándéka miatti veszekedéssel kezdődött.

Brooke és Charlie a csecsemő ikreikkel - Fotó: Getty

A színész állítólag azzal fenyegetőzött, hogy feleségének jobb lesz félnie, mert ha a történteket bárkinek elmondja, megöli őt.

Sheen tagadja a felesége állításait, a rendőröknek azt mondta: mindössze egymás karját ütötték meg, és összetörte felesége két szemüvegét a nő szeme láttára.

Yale Galenter,
Brooke Mueller ügyvédje szerint a bírósági tárgyalás során a férfi megkérte az ügyészséget, ejtsék az ügyet. Terveik szerint a házaspár együtt akar elutazni Aspenből.

Még decemberben távoltartási rendeletet hoztak Sheen ellen. Ennek értelmében a színész nem beszélhetett feleségével, és semmilyen módon nem léphetett vele kapcsolatba.

Így fest most a kis Max és Bob - Fotó: picapp.com

A pár közös kérésére azonban a rendeletet feloldották. Galenter szerint Mueller szeretett volna kapcsolatba lépni Charlie Sheen-nel, hiszen több, a gyerekeket illető témáról is beszélniük kellett.

"Brooke túl akar lenni az ügyön, és ejteni a vádat, hogy folytathassák életüket" - mondta el az ügyvéd.

A Két pasi - meg egy kicsi sztárja 2008 májusban vette feleségül Brooke Muellert, akitől tavaly márciusban ikerfiai születtek.

A rendőrség szerint Charlie Sheent decemberben egy tíz centiméteres pengehosszúságú bicskával vették őrizetbe.

Arnold Mordkin kerületi főügyész elmondta, hogy a gyilkossággal való fenyegetésért kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetés, valamint 2-500 ezer dolláros pénzbüntetés szabható ki.

Elvonón volt terhessége alatt Sheen neje?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.