Nem a sztár vezetett - az autót ellopták

Képpel! Charlie Sheen autója 400 méter mély szakadékba zuhant!

Charlie Sheen Mercedes-Benz típusú autóját Kaliforniában szedték ki egy 400 méter mély szakadékból. Kiderült, nem Charlie vezette az autót, hanem ismeretlen tettes ellopta azt.

Képekben a szívdöglesztő Charlie Sheen! képgaléria

2010.02.08 14:30mellesleg

Kaliforniában emelték ki egy 400 méter mély szakadékból Charlie Sheen amerikai színész Mercedesét. Kiderült, nem Charlie vezette az autót, hanem ismeretlen tettes ellopta azt....

Brutálisan összetört az autó - Fotó: popcrunch

Negyedikén hajnalban szedték ki az autót a tűzoltók Sherman Oaks környékén, a Kaliforniába vezető út mentén lévő szakadékból, tehát messzire nem jutott vele az illető.

A rendőrség hívta fel a színészt hajnali négykor, hogy az autóját megtalálták, de már csak a roncsait veheti át.

Sheen addig nem is tudott az autólopásról, csak utána nézett ki háza ablakán és vette tudomásul, hogy az autója sehol.

Nem találtak a Mercedes belsejében sem sebesültet, sem vért, így csupán autólopás miatt kell vizsgálatot indítania a hollywoodi rendőrségnek.

Életveszélyben volt Charlie Sheen neje!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.