Brooke Mueller sem egy ártatlanság!

Képek - Gruppenszexet tartott rendszeresen Charlie Sheen és neje?

Nem akarnak továbbállni a sötét felhők a Sheen-házaspár feje fölül - Charlie és Brooke ugyan kibékültek, még mielőtt hivatalosan is elváltak volna, ám a botrányok nem csitulnak a páros körül.

Charlie Sheen és neje, Brooke Mueller képgaléria

2010.03.04 15:30ma.hu

Charlie Sheen-t karácsony után azzal jelentette fel a felesége, Brooke Mueller, hogy a színész bántalmazta őt.

Vallomása szerint az ágyhoz szorította, egy bicskát szegezett a torkának, és halálosan megfenyegette. Ekkor még válni akart az asszony.

Sheen tagadta a neje állításait, azt mondta, csak annyi történt, hogy karjukat ütötték össze és Charlie Brooke szemüvegét is összetörte.

Gruppen-partikat tartott a házaspár?

Később a színész kérte, hogy ejtsék az ügyet, decemberben távoltartási rendeletet hoztak ellene - vagyis nem beszélhetett a nejével és nem léphetett vele semmilyen módon kapcsolatba.

Később azonban maga a páros kérte a rendelet feloldását. Mindezek ellenére azonban Brooke Mueller-nek meg kell jelennie a tárgyaláson, melyet karácsony után indított Charlie ellen.

A perben egy nő is tanúskodni fog, aki szaftos sztorival is szolgál. Állítólag a hölgy mesélni fog róla a bíróságon, hogy Brooke Mueller biszexuális, és párjával együtt, bedrogozva nem egy nővel töltötték hármasban az éjszakáikat.

A bíróságon azért kíváncsiak a véleményére, hogy kiderüljön, Sheen bántalmazott-e mást is az ő jelenlétében.

A házaspár bajban van, hiszen mindketten most jöttek ki az elvonóról, Charlie Sheen miatt pedig a Két pasi meg egy kicsi forgatását is le kellett állítani.

Sheen neje már hazamehetett a kórházból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.