Ismét csalja Brooke-ot a színész?

Ennek vége, Charlie Sheen - félrelépés miatt válik a neje!

Hiába a két gyermek és a békülési szándék, úgy tűnik, mégsem sikerül helyrehozni a jóképű színész és neje, Brooke Mueller házasságát - Charlie Sheen állítólag megint csalja a párját.

Charlie Sheen és neje, Brooke Mueller képgaléria

2010.04.16 13:30ma.hu

Besokallt Brooke Mueller - Charlie Sheen felesége mégis válni akar. Az egyik internetes híroldalt a szépséges feleség barátai tájékoztatták arról, hogy Brooke-nak mára végképp elege lett.

Noha a decemberi, bántalmazós históriát Charlie-val lezárták és végül a bírósági tárgyalásról kilépve már csókolóztak, Mueller azt az estet sem felejtette el egészen a párjának.

Angelina Tracy - vele csalja párját Sheen?

Most azonban kiderült, hogy Sheen megint más nővel hetyeg. Állítólag ezúttal egy fehérnemű-modellel, bizonyos Angelina Tracy-vel csalja a feleségét.

A modell szomszédja megerősítette, hogy látta a sármőrt a szépség házánál, és sosem tölt ott egyszerre sok időt.

Egy alkalommal még egy nagy csokor virágot is vitt Angelinának, aki a kedvességet csókkal köszönte meg.

Charlie Sheen szóvivője a hírekre reagálva azt mondta, a színésznek semmi köze a modellhez, a hölgy az "elvonón megismert egyik csoporttársának a testvére", és őt látogatta csupán meg a sztár.

Brooke Mueller és Charlie Sheen egyébként 2008-ban kötötte össze hivatalosan is az életét, két fiuk született, az ikrek, Max és Bob.

Kiszáll a sorozatából Charlie Sheen?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.