Lazán lekapta melltartóját a modell

Izgi fotók: Kicsit husi, de bombajók Katie Green pucér mellei!

Nem egy szégyenlős típus a dögös barna modell - Katie Green, akit húsosabb külseje miatt már többször diétára akartak fogni, büszke alakjára, és meg is mutatja...

Vizes cicik - Katie Green lekapta a melltartóját! képgaléria

2010.05.06 19:30ma.hu

Újabb izgató képekkel szolgált a szemrevaló modell, Katie Green a strandról - ezúttal azonban nem lesifotókon, hanem profi fotós által készített felvételeken mutatja meg gyönyörű idomait.

Máskor sem szemérmes Katie

Katie szívesen mászkál topless a vízparton, őrületbe kergetve vizes kebleinek látványával a pasikat.

A barna szépség egyébként nem mindenkinek nyerte el a tetszését: volt olyan modellügynökség, amely azonnal busás pénzzel kecsegtető munkalehetőséget ajánlott volna neki, feltéve, ha lead pár kilót.

Katie ugyanis nem az a vékonyka fajta, de büszkén vállalja is, hogy inkább husi.

Ahogyan akkor nemet mondott, azóta sem törődik kis hurkáival, sőt közszemlére teszi izgalmas idomait, ha csak van rá lehetősége...

Valljuk be, a 21 éves brit modell így is igen kívánatos látvány!

Jól néz ki a hegyes cici a nudista strandon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.