Nekivetkőztek a szépségek

Izgató fotók: Két pucér mell, két szívószállal - Natalie és Rosie bedobta magát!

A csodás testű Rosie Jones önmagában sem utolsó látvány, a gyönyörű Natalie Blair-rel együtt pedig igazán izgalmas élményt nyújt! A két dúskeblű modell örömmel állt elébe egy közös, meztelen fotózásnak.

Két pucér mell, két szívószállal - bedobta magát Natalie és Rosie képgaléria

2010.04.23 19:30ma.hu

Mindössze tizennyolc évesen igen bevállalós csinibaba a dögös barna Rosie Jones, aki mostanság az egyik legkeresettebb brit címlaplány.

Alig volt nagykorú, amikor megmutatta magát a népszerű The Sun napilapban, s ez elindította a karrier felé.

Rosie szívesen pózol együtt más modellekkel is, és nem jön zavarba egy-egy leszbikus hatású jelenettől sem.

Ezúttal a Front magazinban a hozzá hasonlóan figyelemreméltó idomokkal rendelkező Natalie Blair-rel alkotott egy párost, s a lányok szemmel láthatóan élvezték a közös fotózást...

A dúskeblű hölgyek iskoláslány szerelésben csábítják az olvasót, a zoknin és a rakott szoknyán kívül azonban nem sok minden maradt rajtuk.

Egy biztos: Rosie és Natalie nem szégyenlősködtek, és a pikáns fotósorozat nem is sikerülhetett volna jobban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.