Katie Green közszemlére tette a testét!

Fedetlen keblek! Megmutatta cicijét strandolás közben a modell!

Közszemlére tette fedetlen kebleit egy strandon az ismert brit modell, Katie Green. A 21 éves szépséget nyaralás közben kapták lencsevégre a fotósok, a brit modell úgy tűnik általában nem sok mindent visz magával, ha nyaralni indul.

Katie Green közszemlére tette fedetlen cicijét! képgaléria

2009.08.28 18:30mellesleg

Katie láthatóan remekül érezte magát a szikrázó napsütésben, mit sem törődve a strand többi vendégével, akik közül többen tátott szájjal nézték, ahogy a bombázó gondosan letusol pancsolás előtt, majd ki-be mászkál a medencéből.

Katie a mélyebb részekbe is bemerészkedett, de oda már a biztonság kedvéért magával vitte kedvenc matracát is, amit pillanatok alatt a lába közé kapott és le sem szállt róla jó darabig.

Katie, aki többek között arról is ismert, hogy annak idején visszautasított egy igen jól jövedelmező modellfelkérést, mert az ügynöksége azt akarta, hogy fogyjon le, úgy tűnik továbbra is igen elégedett külsejével.

Bár egy dekát sem fogyott az eset óta, továbbra is szívesen teszi közszemlére testét, például strandokon.

Így történt ez nemrégiben is, amikor nyaralás közben kapták lencsevégre a 21 éves szépséget.

Nem hajlandó koplalni!

Green korábban bekerült Eva Herzigova utódjainak listájába, amit persze mindaddig határtalan örömmel fogadott, amíg be nem regisztrált a Premier Model ügynökséghez, ahol nagyon kedvesen közölték vele, hogy az átlagos fehérneműmodellekhez képes túl kövér, így adjon le 13 kilót.

Az angol modell persze kezdetben belement, hiszen kihagyhatatlan munkalehetőségeket ígértek neki, hiába.

- "Teljesen megdöbbentem, amikor közölték, hogy fogynom kell, mert az átlagos modellek sokkal vékonyabbak. Hiszen ezzel az alakkal választottak a Wonderbra győztesének! Egészen addig csak dicsérték az alakomat, nem is értettem mi történt. "– mesélte egy adott interjújában Green.

- " Csak arra voltak kíváncsiak, hány kilót fogytam. Aztán behívtak a londoni irodába, én meg úgy gondoltam, biztosan azért, mert egy új fotósorozatot készítenek. Ehelyett a mérlegre állítottak, csak a súlyomat akarták ellenőrizni."- mondta a modell korábban, akinek nyolc nap alatt három kilót sikerült leadnia.

A lány aggódó szülei aztán megunták a dolgot, és írtak az ügynökségnek, akik ugyanazt mondták nekik, mint lányuknak. Az átlagmérethez kell alkalmazkodni, ha dolgozni akar.

Green ezután döntött úgy, hogy abbahagyja a diétát, mert fontosabb az egészsége, és nem akar csont és bőr lenni. Otthagyta az ügynökséget és a Wonderbrát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.