A színésznő megint elfelejtett melltartót venni!

Látszott a cici! Átlátszó ruhában sétálgatott Mischa Barton!

Mischa Barton a botrányairól és részegeskedéseiről híres színésznő ismét feltűnést keltett, hisz a napokban melltartó nélkül, áttetsző ruhában sétálgatott New Yorkban. A sztár mellei csak úgy világítottak a póló alól!

Melltartó nélkül sétálgatott Mischa Barton! képgaléria

2009.08.13 19:15ma.hu
Fotó: Egotastic

A Narancsvidék sztárja éppen a The Beautiful Life, azaz A gyönyörű élet című új filmjén dolgozik. A forgatás egyik szünetében kapták lencsevégre az fotósok szexi öltözékében.

Legújabb filmjének forgatására, szinte egyenesen a kórházból érkezett, ahol közel két hetet töltött kényszer gyógykezelésen, miután barátai a rendőrök segítségével szállítatták be.

Mischa állítólag nagy mennyiségű drog hatására ön- és közveszélyessé vált. Sokan nem hittek felépülésében, de új sorozatának producere, Ashton Kutcher hitt benne.

- „Csodálatosan játszik, alig várom, hogy lássák az emberek. Azt hiszem ők is le lesznek nyűgözve. Szerintem ez Mischa eddigi legjobb alakítása. Mindig is rajongtam a munkáiért és remek, hogy sikerült megszerezni. Megnéztem az első részt és egyszerűen hihetetlen.” – mondta Kutcher, aki azonban arról nem árult el részleteket, hogy miért volt kórházban a színésznő.

Mischa egyik partnere a sorozatban, Sara Paxton azonban elárulta, hogy az egész stáb igyekszik támogatni a színésznőt, aki élete egyik legnehezebb időszakán van túl.

- „Nagyon közel állunk egymáshoz. Együtt járunk mindenhová, együtt nézünk filmeket és együtt is vacsorázunk. Jó barátok vagyunk. Amikor Mischa megérkezett a forgatásra, mindenki megölelte. Egyszerűen csodálatos. Minannyian dolgozunk és megyünk előre. Minden nagyszerű és kezd visszaállni a normális kerékvágásba.” – mesélte a kolléganő.

Mischa nemrég félpucéran vonaglott egy fürdőkádban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.