Megint iszik az elvonóról kijött sztár!

Hoppá! Mischa Barton lebukott egy láda sörrel!

Mischa Bartonnal kapcsolatban az utóbbi időben leginkább átbulizott éjszakáiról és alkoholproblémáiról lehet olvasni. Most is alkohol társaságában sikerült lekapni a sztárt!

Mischa Barton és az ő rengeteg söre! képgaléria

2008.10.20 16:40ma.hu
Mischa és a nagy doboz sör!

A Narancsvidék sztárját ugyanis a minap egy paparazzo éppen egy élelmiszerboltból távozva kapta lencsevégre. 

Mischa Barton a boltban semmi egyebet nem vett, mindössze 18 db sört, ami nem kis mennyiség! Mischa mindössze sörért ugrott ki a közértbe. 

De hogy ezt mind egyedül issza meg, vagy egy újabb bulizós éjszakára szánja, azt nem tudni.

Csak sört vásárolt!

A sör nem utal éppen arra, hogy Mischa kigyógyult alkoholizmusából, pedig nemrég még a rehabilitáción lábadozott. 

Mischa nemrég a Marie Claire magazinnak számolt be megpróbáltatásairól. A nyilvánosság kizárásával töltötte le idejét a rehabon, és miután hazatért, ejtették az ügyét. Miss Barton büszke arra, hogy megmutathatta a bíróságnak: nem csinál rendszert az ittas vezetésből. 

Ha elhatározza, hogy ezentúl csak józanul ül volán mögé, az úgy is lesz. A sok sör elfogyasztása után ezek szerint nem tervezi, hogy volán mögé ül...legalább is reméljük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.