A színésznő dögös amazonként pózolt!

Mischa Barton irtó szexis képei az FHM-ben!

Új filmje népszerűsítésére Mischa Barton a bevált módszerhez folyamodott: modellt állt egy férfimagazinnak.

Mischa Barton modellt állt a magazinnak! képgaléria

2009.02.25 18:30mellesleg

Az FHM márciusi száma a címlapon hozza az amerikai színésznő fotóját, és a belső oldalakon is számtalan szép fotón látható a színésznő, aki merészen mosolyog és pózol a képeken! 

A sztár valószínűleg azért tűnt fel most, mert közeledik új filmje, a Homecoming bemutatója. A film egyik érdekessége, hogy Morgan Freeman nevű férfi rendezi, aki azonban nem azonos a híres afroamerikai színésszel.

A sztár az elmúlt hónapokban szemmel láthatóan túlzásba vitte a fogyást, bár eddig is ügyelt az alakjára, hiszen a csinos színésznő nem egyszer megszabadult már ruháitól a filmvásznon. Nem csoda, ha pánikba esik, amint egy kis fölösleg szalad rá. 

Az FHM képein sem kerekdedek a formái, de a csontsoványság sem rí nagyon le a képekről! Sajnos Mischa nem éppen az egészséges életvitel híve. 

Korábban drogozás közben is rajtakapták a színésznőt. 2007 utolsó napjaiban részegen vezetett, a rendőrök végigkergették a városon - de a húga sem élt ezalatt vidám életet. Öngyilkosságot kísérelt meg, szerencsére időben rábukkantak az eszméletlen Hania Barton-ra, és megmentették az életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.