A színésznőnek a pólóján is átlátszott...

Szexi fotók: Mischa Barton nem szereti a melltartót!

A csinos színésznő nem szégyelli, ami a pólója alatt van - Mischa Barton bátran felveszi a laza pólót, a melltartót pedig a jelek szerint otthon felejtette. Nem is szándékosan.

Szexi: Mischa Barton pólója átlátszott! képgaléria

2008.06.13 09:45ma.hu

Mischa Barton-t nem zavarja, ha ország-világ megtudja, hogy festenek a keblei melltartó nélkül - Ezt bizonyítandó nem pazarolta az időt arra, hogy "formába öntse" ütközőit, amikor ebben a laza, amolyan cowboy-lányos szerelésben jelent meg az utcán.

A szemrevaló színésznő talán arra alapoz, hogy a filmvásznon legutóbb bárki megcsodálhatta a formáit.

A mindössze huszonkét éves Mischa Barton pucérra vetkőzött a produkció egyik jelenetében: a félhomályos szobában a színésznő anyaszült meztelenül áll férfi partnere előtt.

A trailer-ből az első képkockák természetesen felkerültek az internetre, így a fiatal színésznő rajongói ízelítőt kaphattak abból, amit Mischa hamarosan "hivatalosan" is meg fog mutatni...

Persze, előfordul, hogy nem éppen előnyös oldalát is megtekinthetjük a sztárnak - narancsbőrös hátsójáról is kikerült nemrég a világhálóra néhány, nem túl ízléses kép! Node sebaj, kinek nincsenek hibái...?

Miss Bartonnal olyan népszerű produkciókban találkozhattunk, mint a Narancsvidék, az Óh,óh, Ohio, a Frankie és Hazel, az Elátkozott szerelem, de szerepelt a Hatodik érzék című thriller-ben is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.