Ezt a popót kár mutogatni...

Ciki képek: Narancsbőr éktelenkedik a szép Mischa Barton-on!

A csinos fiatal sztár, Mischa Barton, bár karrierje egyre feljebb ível, úgy tűnik, a narancsbőrrel szemben elvesztette a csatát.

2008.05.06 10:53ma.hu - Fotó: Daily Mail

A mindössze 22 éves Mischa Barton mostanság egyre többet mutat magából - A filmvásznon legutóbb fedetlen felsőtesttel mutatkozott egy ágyjelenetben, amit, mitagadás, már nagyon vártak férfirajongói.

Némi retusálás nélkül azonban, úgy tűnik, nem kellene bikinis képeken feszítenie az amúgy szemrevaló színésznőnek. Persze, arról aligha tehet, ha lesben álló paparazzók is akadnak a közelben...

Mischa Barton otthon napozott éppen felhőtlenül az erkélyen, amikor észrevette, hogy valaki figyeli. Gyorsan kapta hát a törölközőjét, holmiját, és odébbállt.

Csakhogy a házba belépve éppen úgy fordult meg, ráadásul a tűző nap felé, hogy formás popsiján kirajzolódott a szomorú valóság... A csinos Mischa hátsója bizony tiszta narancsbőr!

Nagyon úgy néz ki, hogy ezzel a kellemetlen jelenséggel szemben még az igen fiatal színésznő sem tudja felvenni a harcot!

Habár ezek után nem lepődhetnénk meg, ha egy cellulutisz elleni csodakrém reklámjában feszítene...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.