Szerencsétlen Barton-lányok - KÉPEK!

Mischa ittasan vezetett, Hania öngyilkos lett

Nem csupán a National Enquirer, hanem a hírhedt blogger, Perez Hilton is közhírré tette a Mischa Barton húga öngyilkosságáról szóló csekélyke információt. A szerencsétlen lány túl akarta adagolni magát.

Szexi képek a tökéletes szépségről - Mischa Barton! képgaléria

2008.01.11 11:32ma.hu

A karácsonyi szép ünnepek nem mindenki házában végződnek boldogan. A különféle botrányairól is elhíresült Mischa Barton 2007 végén újabb remek húzással gazdagította fekete pontjait, mivel részegen vezetett december 27-én. Pechére elkapták a rendőrök és nyomban le is tartóztatták.

Mindeközben a másik Barton lány is bajba került. Egyelőre nem tudni bővebb részleteket az esetről, de tény, hogy Hania Barton öngyilkosságot kísérelt meg otthonában, mialatt Mischát épp a rendőrök kergették a városban.

A Barton család egyik testőre talált rá a 19 éves, eszméletlen lányra, aki izomlazító tömeges beszedésével próbálta eldobni magától az életet. Haniát a testőr és a családtagok nyomban bevitették a Los Angeles-i Cedars Sinai Medical Centerbe, hogy azonnali ellátással megmentsék az életét.

A Barton család sajtósa egyelőre mélyen hallgat az öngyilkossági ügy részleteiről, bár egy percig sem tagadta annak tényszerűségét. Információk helyett enyhén szólva leteremtette azokat a "sz.r alakokat", akik eladják a lelküket, pár koszos dollárért képesek kiteregetni mások intim, vagy kellemetlen magánügyeit.

Mischa Barton egészen fiatalon került be a sztárvilágba, olyan filmekben játszott mint A hatodik érzék, a Sztárom a párom. Az igazi nagy áttörést azonban számára, az igazi világhírt a híres Narancsvidék című maratoni tévésorozat hozta meg, amelyben az elkényeztetett Marissa szerepét játszotta, lenyűgöző hitelességgel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.