Britney, Lindsay után ő is!

Képek - Mischa Barton is a rehabon lábadozott?!

Britney Spears és Lindsay Lohan nyomdokaiba lépett a csinos Mischa Barton is - Ám erről senki sem tudott...

Szexi képek egy tökéletes szépségről - Mischa Barton a Narancsvidékből képgaléria

2008.09.05 12:30ma.hu

Ittas vezetésért 36 hónap felfüggesztett börtönt kapott Mischa Barton - A Narancsvidék gyönyörű sztárja önként döntött úgy, hogy elvonóra fogja magát.

Külsejéért is imádják a férfiak

A színésznő azonban nem kürtölte világgá, hogy rehabilitáción lábadozik - Olyannyira, hogy valóban szinte senki sem tudott róla.

Mischa nemrég a Marie Claire magazinnak számolt be megpróbáltatásairól. A nyilvánosság kizárásával töltötte le idejét a rehabon, és miután hazatért, ejtették az ügyét.

Miss Barton büszke arra, hogy megmutathatta a bíróságnak: nem csinál rendszert az ittas vezetésből. Ha elhatározza, hogy ezentúl csak józanul ül volán mögé, az úgy is lesz.

A Barton-lányoktól sem áll távol a meggondolatlanságok elkövetése -  A botrányairól is elhíresült Mischa nem először vezetett részegen, amikor a rendőrök elkapták. Húga, Hania pedig öngyilkossági kísérletével keltett feltűnést - szerencsére megmentették.

Mischa Barton egészen fiatalon került be a filmszakmába.

Első szerepei között emlékezhetünk rá, mint a Hatodik érzék ijesztő külsejű halott lányára, aki kísértetként járt vissza egykori otthonába, játszott Hugh Grant mellett a Sztárom a párom-ban, de az igazi áttörést a Narancsvidék jelentette számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.