Amber Rose megmutatta, mije van...

Micsoda cicik: Nem is olyan fiús Kanye West barátnője! Sőt!

A közelmúltban már bejárta a sajtót a hír, miszerint a tehetséges zenész kedvese nagyjából úgy néz ki, mint ő. Amber Rose nem a túl nőies külső híve, de most megbizonyosodhatunk arról, hogy a teste nagyon is az.

Kanye West barátnője, Amber Rose pucér cicikkel strandolt... képgaléria

2009.08.24 10:45ma.hu

Amber Rose modellként már bizonyított, mostanában azonban elsősorban Kanye West barátnőjeként látható a bulvárlapok hasábjain.

Nemrég azzal kavart hatalmas port, hogy az egyik közösségi portálra feltett egy fotót, melyen Kanye-el pózol együtt, de ott van Madonna is, aki történetesen az ő fenekét markolássza...

Az a bizonyos fotó...

Lett is botrány a meghökkentő fényképből, miután azt szinte mindegyik külföldi bulvárlap lehozta...

Madonna is foghatta a fejét, mert éppen ekkoriban nagy szüksége volt a jó hírnévre: az azóta már adoptált kislánya, Mercy James örökbefogadási eljárása közepén tartott.

Amber Rose-t sok kritika érte már, amiért leborotvált feje miatt jobban emlékeztet egy férfira, mint nőre. 

Ám hogy nőiességnek mégsincs híján, azt most is bebizonyította: a kacér pillantású Amber nem fukarkodik, ha kidolgozott teste mutogatásáról van szó.

A modellt a minap a tengerparton kapták lencsevégre, amint topless mászkált le-fel a homokban.

A lesifotósok láttán eltakarta csupasz kebleit, de így is sokat lehetett látni...

Ráadásul Amber fenekét sem takarta szinte semmi, csak a falatnyi narancsszínű tanga.

Kanye West nem ér annyit, és ezt ő is tudja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.