Megkérdőjelezték a sztár férfiasságát!

Kifakadt a rapper! Kanye West szexualitásán csámcsogtak!

A rap szupersztár kikelt az internetes pletykák ellen, melyek szexualitásán csámcsogtak A sztár határozottan kijelentette, hogy férfiassága meg sem kérdőjelezhető, és kikéri magának, ha ezen viccelődnek és élcelődnek az újságok!

2009.04.01 14:30ma.hu

Miután véget ért a sztár kapcsolata jegyesével, Alexis Phifer divattervezővel, azóta még inkább felkorbácsolódtak a kedélye…ugyanis továbbra is azt feltételezik, hogy nem a nőket, hanem a férfiakat szereti tehát a saját neméhez vonzódik. 

Bár korábban is felháborodott és tiszteletlenségnek tartotta a vádakat, West most egyenesen kifakadt, amiért azzal vádolták, hogy Amber Rose modellel való kapcsolata csak színjáték, és a kirakatnak szól.

- "Tudom, hogy az életem valóságos Truman shownak tűnik mindenki számára, lehet ítélkezni, kommentálni, de az életem nem valóságshow. Nem teszek semmi a "kamera" kedvéért! 

Vannak önértékelési problémáim, néha bizarrul jelenek meg egy-egy díjkiosztón, vagy rosszak a ruhaválasztásaim, de soha, senki ne kérdőjelezze meg a férfiasságomat! Üzenem ezt mindenkinek
!" - fakadt ki a rapper a blogjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.