Újra előkerült az ügy: Katie férje meleg?

Kitálalt az egykori szerető! Tom Cruise nem bírja leküzdeni homoszexualitását!

Kitálalt az ex-pasi! Ismét szárnyra kapott a hír, mely sokakat régóta foglalkoztat: Tom Cruise, a hollywoodi világsztár meleg! Tom egyik közismert színész kollégája bevallotta az intim viszonyt!

Furcsa! Gyanús, hogy néha fiúnak öltözteti be feleségét! képgaléria

2009.02.16 14:56ma.hu

Már régóta kering a szóbeszéd arról, hogy Tom Cruise meleg és, hogy valójában saját neméhez vonzódik. 

Állítólag Katie Holmes és az egész házasság csak alibit biztosít számára! Ám nem csak Katie van ebbe a helyzetben, hisz Tom előtte is nős volt egyszer. 

Az első feleség, Nicole Kidman is utalt arra, korábban, hogy volt valami házasságuk hátterében! Annak idején még azt is pedzegették az újságok, hogy a Suri nem is Cruise-tól fogant. 

Aztán a kislány születése után lassan csendesedtek a pletykák, ám most előtérbe került a múlt és vele egy férfi, pontosabban egy ex-kolléga, aki színt vallott!

Álházasságban él a meleg Tom?

Tom Cruise titkairól ezúttal egy régóta készülő könyv rántja le a leplet, amelyben egykori ismerősei megdöbbentő titkokat árulnak el a világsztárról. 

Többek között a szexuális hovatartozásáról is nyilatkoznak!

Állítólag első igazi szerelme egy ázsiai pilóta volt. 

- "Hosszú évekig élt együtt az American Airlines homoszexuális pilótájával. Nagyon szerette a férfit, akivel a karrierje miatt szakított. A karrierje ugyanis ívelt felfelé, nem derülhetett ki, hogy meleg. Arról nem is beszélve, hogy a szcientológusok elítélik a homoszexualitást, és állítólag gyógyítani is tudják, ugyanis betegségként kezelik" - mesélte Cruise egyik 80-as évekbeli ismerőse. 

Andrew Morton könyvéből az is kiderül, hogy Cruise állítólag sokáig próbálta leküzdeni homoszexualitását, a szcientológiát is segítségül hívta, mindhiába. Az egyháza ugyanis a melegeket betegnek tartja, és gyógyítani próbálják őket...ebben bízik Tom is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.