Újabb neveket hoztak nyilvánosságra!

Estelle és Kanye West is fellép az MTV Europe Music Awards-on

Két új fellépővel gazdagodott az EMA mezőnye, Estelle és Kanye West nevét is nyilvánosságra hozta a díjátadót szervező Music Television.

2008.10.29 21:30redlemon

Két új fellépővel gazdagodott az EMA mezőnye. Estelle és Kanye West nevét is nyilvánosságra hozta a díjátadót szervező Music Television.

Kanye West

Minden idők egyik legizgalmasabbnak ígérkező Europe Music Awards-án így lassan kialakul a fellépők végleges névsora, arra azonban még a legbátrabbak sem vállalkoznak, hogy megtippeljék, kik viszik haza a legjobbnak járó díjakat – a mezőny ugyanis nagyon erős…

Aki megnézi a magyar MTV-n is élőben sugárzott Europe Music Awards-t november 6-án este, egészen biztosan jól szórakozik majd, hiszen remek produkciók készülnek, ráadásul a verseny is nagyon szoros az egyes kategóriákban.

A fellépők névsora már megér néhány szót: Pink, a Take That, Beyoncé, Duffy, a The Killers, és Kid Rock mellé csatlakozott Kanye West és a briteknél már nagyon sikeres Estelle is.

"Estelle-lel és Kanye Westtel erősítve az idei év minden bizonnyal legjobb díjátadóját láthatják majd a nézők. Mindketten először lépnek fel az EMA-on, ami nagy dolog az MTV-nek és a közönségünknek is!" - árulta el a show zenei, produkciós és executive producere, Richard Godfrey.

EMA, élőben a magyar MTV-n, november 6-án este!

[1/2]next
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.