Nyilvánosan feneket fogdosott a díva

Fotók - Anyucinak ciki! Madonna belemarkolt Kanye West nőjének a farába

Már ismerősei is kétkedve nézik a popsztár cselekedeteit, legalábbis annak fényében, hogy újabb kisgyermeket akar adoptálni - Madonna ezúttal nyilvános helyen fogdosta más barátnőjének a hátsóját.

Madonna mulatott - Belemarkolt Kanye West párjának a fenekébe is! képgaléria

2009.05.18 10:05ma.hu

Együtt mulatott Kanye West-tel és kedvesével az extrém külsejű, de tagadhatatlanul szemrevaló Amber Rose-zal a minap Madonna - A hírességek a Metropolitan Museum gáláján vettek részt New York-ban.

Szemmel láthatóan feldobott hangulatban szórakoztak, az egyik közös fotón azonban - ahol Kanye mindkettőjüket átkarolja - Madonna a csinos Amber Rose fenekébe markolt!

Amber nem túl visszafogott - Fotó: johnjohnsaidit.com

A fotó, amelyet állítólag éppen a nem túl visszafogott Amber Rose tett fel egy közösségi portálon az adatlapjára, bejárta a világsajtót...

Ezzel is csökkentve valószínűleg Madonna esélyeit, hogy örökbefogadhassa a legutóbb kinézett afrikai csemetét, Mercy James-t.

A hároméves kislányért pár hónapja újra harcba szállt az énekesnő, noha már két éve szerette volna adoptálni kisfia, a Malawiban született David Banda mellé.

Mercy is idevalósi, de a hatóságok végül megakadályozták Madonna örökbefogadását, elsősorban mert nem helyi lakos.

Persze az is szerepet játszhatott benne, hogy a popdíva immár újra elvált asszony. Januárban hivatalosan is elválasztották férjétől, Guy Ritchie rendezőtől.

Ráadásul az utóbbi időben az énekesnő nem mindennapi kapcsolatával is címlapokra került: a 22 éves Jesus Luz brazil modell kedvese.

Madonna a hírek szerint peren gondolkodik Amber Rose ellen - egy biztos, legközelebb meggondolja, kinek a fenekére teszi a kezét fotózkodás közben...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.