A kis Mercy James-t többen is akarják

Madonna öreg és botrányos az adoptáláshoz

A kis Mercy James mindeddig azt hitte, hogy árva, most azonban két önjelölt szülő is igényt tartana rá. Az egyik Madonna, aki még 2006-ban látta meg a kislányt, és idén azt hitte, örökbe is fogadhatja. A bíróság azonban elutasította kérelmét, amit a popsztár nem hagyott annyiban, és fellebbezett a döntés ellen.

Madonna és Mercy képekben! képgaléria

2009.05.03 12:30rtlbulvar.hu

Úgy tűnik azonban, hogy egy másik fronton is meg kell vívnia a harcát, hiszen előkerült a kis árva vér szerinti édesapja, aki furcsa módon eddig nem volt kíváncsi édesgyermekére. James Kambewa korábban nem vállalta az apasággal járó felelősséget, és magára hagyta az akkor 15 éves, várandós lányt, aki azóta elhunyt, így Mercy James árvaházba került. 

A felelőtlen apa most úgy érzi, itt az ideje, hogy kislánya igazi családban nőjön fel, de arra egyelőre nem tudja a választ, hogyan nevelné fel a lurkót havi 23 fontos keresetéből, amit biztonsági őrként keres. 

Mindenesetre elszánt, és levelet írt, hogy szembeszálljon Madonnával

- Ő az én lányom, az én vérem, szülői szeretetre van szüksége. Nem árva, csak elvesztette az egyik szülőjét, de attól én még itt vagyok neki. Madonnának milliói vannak, de ez nem teszi őt jó anyává. Láttam a filmjeit és a klipjeit, amik nem tanúskodnak jó erkölcsökről. Egyáltalán, hogy vetkőzhet egy nő ötven évesen szinte meztelenre a színpadon? Nem akarom, hogy így nőjön fel a lányom! Kulturált emberek nem tesznek ilyet – olvasható a levélben. 

Mr. Kambewa még tovább is ment ennél: Jesusra utalva kitért arra, hogy ép ésszel fel nem foghatja, hogyan tud egy magát normálisnak valló nő egy olyan férfival randizni, aki a gyereke lehetne

Az afrikai kislány apja bocsánatot kért azért, mert annak idején gyerekesen viselkedett, és magára hagyta terhes barátnőjét. Ígéri, hogy most már jó apja lesz Mercy Jamesnek. Egyelőre nem tudni, hogy a hirtelen jött ömlengés meghatotta-e a bíróságot, vagy pedig jót derültek a semmiből előkerült édesapa sztoriján. Annyi azonban biztos, hogy Madonna örökbefogadási esélyei mínuszban vannak…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.