A lesifotós állítólag ott sem volt az eséskor...

Mit takargat? Ciki- Valójában Madonna nem is tud lovagolni?

Mint arról már korábban írtunk, az énekesnő megvádolt egy fotóst azzal, hogy ő okozta a lovasbalesetét. Ám ezt hiába tette! A paparazzi ártatlannak mondja magát. Elképzelhető, hogy Madonna csak azt titkolja, hogy nem tud lovagolni!

Képekben Madonna és lánya, aki kísértetiesen hasonlít rá... képgaléria

2009.04.23 17:20ma.hu

Szinte biztos, hogy ártatlan Thomas Hinton, aki állítólag előugorva egy bokorból megijesztette az énekesnő lovát. 

A férfiről ugyanis msot már az is kiderült, hogy több mint tíz perccel a baleset után érkezett a helyszínre, így nem igaz, hogy miatta dobta volna le az állat a hátáról a sztárt.
 
Madonnát szombaton érte a baleset, miközben a New York melletti Hamptonsban, amikor egy paparazzi kiugrott egy út menti bokor mögül, és a megijedt ló levetette hátáról az énekesnőt. 

Szóvivője szerint a popdíva kisebb sérüléseket szenvedett, amelyeket barátnője, Gwyneth Paltrow közeli otthonában pihent ki. – írja a Kiskegyed.

A TMZ magazin szerint ráadásul a helyi rendőrség is a paparazzi mellé állt, mondván: nem tudnak róla, hogy fényképész is lett volna a közelben, inkább arról lehet szó, hogy a lovas elvesztette az ellenőrzést az állat felett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.