A kislány kiköpött mása az anyukájának!

Képek! Döbbenetes a hasonlóság Lourdes és Madonna között!

Ki ez a lány? Kérdezhetnénk a fekete-fehér fotóra pillantva, hiszen ma már nem könnyű felismerni a harminc évvel ezelőtti Madonnát. A popikon 2009-ben ugyanis már az 51. életévét tapossa, és az idő vasfoga őt sem kímélte, bármennyire is küzd ellene.

Nézze meg, mennyire hasonlítanak? képgaléria

2009.04.17 15:40rtlbulvar.hu
Madonna a régi fotókon!

Mint arról mi is írtunk, előkerült 30 évvel ezelőtti fotó Madonnáról, amin döbbenetes felismerést tehetünk: Madonna akkoriban pont úgy nézett ki, mint most Lourdes

A hasonlóság tehát lenyűgöző anya és lánya között. A réges régi felvételeket Martin Schreiber készítette Madonnáról, akkor, amikor még egyáltalán nem volt híres. 

A fotós állítólag mindössze 30 dollárt (7500 forint) fizetett az akkor húszéves lánynak a képekért. Később az ismeretlen hölgy világhíres lett, a szerencsés Martin Schreiber pedig végre milliókért kínálhatta addig értéktelen sorozatát. Most, harminc évvel később a képekre pillantva megdöbbentő a hasonlóság a nemrég elvált popdíva és 12 éves lánya, Lourdes között. 

A kislány kiköpött mása az anyukájának, csak ő Madonnával ellentétben nem az énekléssel akar karriert csinálni. A kis Lourdest ugyanis nemrég felvették egy híres New York-i drámaiskolába. 

Oda, ahol korábban Macaulay Culkin, Scarlett Johansson és Sarah Jessica Parker is tanult. Világot jelentő deszkák, reszkessetek, mert Lourdes hamarosan színre lép…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.