Jesus Luz jól kifogta a popdívát!

Képek a párról - Nem semmi! Madonna férjhez menne huszonéves pasijához?

Esküvőt tervezget a popsztár és brazil modell kedvese - mégpedig Madonna vallása, a Kabbalah szerint. Úgy hírlik, a nemrég elvált díva már a New York-i ceremónia helyszínét találgatja!

Madonna és Jesus Luz - együtt távoznak a partiról képgaléria

2009.05.13 11:05ma.hu

Lassan már rendszeresen új barátjával, Jesus Luz-zal jelenik meg nyilvános rendezvényeken is Madonna.

Míg korábban csak elvétve születhetett róluk közös fotó, ma már úgy tűnik, nagyon is felvállalják a nem túl szokványos kapcsolatot.

Madonna elfoglalt anya: itt csak Lourdes-szel és David-del...

Madonna, aki januárban vált el hét év után korábbi férjétől, Guy Ritchie rendezőtől, állítólag közös jövőben gondolkodik a mindössze 22 éves Jesus-szal - adta hírül a The Mirror című lap.

Az énekesnő és fiatal párja a hírek szerint New York-i, a Kabbalah vallás szerinti ceremóniát tervez, hiszen Madonna ennek az elveit követi.

Mivel Jesus Luz katolikus vallású, már el is kezdett járni egy foglalkozásra, ahol a Kabbalah tanait elsajátíthatja...

A hírek meglepőek, már csak azért is, mert kevesen gondolták volna, hogy Madonna komolyan tervez az ifjú modellel, akit egyébként Brazíliában, egy koncertkörútja során ismert meg.

Szakításukról többször is felröppentek a hírek, legutóbb akkor, amikor az énekesnő teljes erővel belevetette magát egy újabb örökbefogadási procedúrába.

Egy, a Mirror-nak nyilatkozó forrás szerint azonban nem volt gond Jesus és Madonna közt, ellenkezőleg: a fiú nagyon sokat segített a dívának, hogy ezt a kemény időszakot átvészelje...

A sztár Malawi-ból származó kisfia, David Banda mellé egy hároméves kislányt akart adoptálni az afrikai országból, Mercy James-t, de a helyi hatóságok ezt végül megakadályozták.

Madonnának egyébként két saját gyermeke is van. Lourdes Maria korábbi személyi edzőjétől, Carlos Leontól született, míg a kisfiú, Rocco Guy Ritchie és a díva közös fia.

A gyerekek a Mirror-nak nyilatkozó forrás szerint kedvelik a popsztár új barátját, de a 12 éves Lourdes fiatal kora miatt leginkább "bébiszitternek" becézi Jesus Luz-t...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.