Polgárpukkasztó buli volt, extrém ruhákkal!

Puccba vágták magukat a sztárok! Madonna kék nyuszinak öltözött!

Igazi polgárpukkasztó buliban volt része annak, aki ellátogatott a Metropolitan múzeum gálájára, amit legújabb kiállításuk alkalmából rendeztek. A Metropolitan gáláján Heidi Klumtól Justin Timerlake-ig mindenki ott volt, aki számít.

Nézze meg Madonna vicces ruháját! képgaléria

2009.05.06 15:25rtlbulvar.hu

A leghíresebb tervezők, szupermodellek, színészek és énekesek taposták egymás lábát, és vicsorogtak nagyokat a vakuk kereszttüzében.
 
A híres dizájner, Marc Jacobs Kate Moss-szal az oldalán vonult végig a vörös szőnyegen, Victoria Beckham viszont egyedül érdekezett, csakúgy, mint Heidi Klum és Liz Hurley.

Madonna úgy festett, mint egy nyuszi!

Justin Timberlake szerelmével, Jessicával jelent meg, aki elragadó piros ruhakölteményben pózolt. Stella McCartney barátnőivel, Kate Hudsonnal, Liv Tylerrel és Kate Bosworth-tel mosolygott, és büszkén újságolta, hogy mind a négy ruhát ő tervezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.