Igéző szemek, izgató mellek

Forró képek: Zuhany alatt mosdatja pucér melleit az ausztrál szépség!

Vadonatúj fotósorozattal rukkolt elő a hazája legszexisebb hölgyének kikiáltott Emily Scott - A barna hajú hölgyemény vízen és szárazon is csábítja a férfiakat.

Dögös cicik a zuhany alatt - Nézze meg Emily Scott vérforraló képeit! képgaléria

2010.04.09 19:30ma.hu

Nem csoda, hogy tavaly a legszexisebb ausztrál nőnek választották a Ralph magazin olvasói Emily Scott-ot.

A szépségnek nemcsak a teste tökéletes, de arca is gyönyörű, igéző tekintete elől pedig nem egyszerű kitérni...

Emily 26 éves, Canberra-i születésű, karrierje hajnalán fehérnemű-modellként mutatta meg figyelemreméltó idomait több magazinban.

Még az énekes Robbie Williams is felfigyelt kivételes külsejére - felkérte, legyen szerepeljen a Rock DJ című videoklipjében.

Emily Scott kipróbálta magát valóságshow-sztárként, láthatta a közönség reklámfilmekben és persze számos magazinban pózolt ellenállhatatlanul.

Címlapjára tette a Playboy, az FHM, a Maxim és a Nuts, valamint a Zoo magazin is.

Jessica Biel a legjobb meztelenül!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.