Bugyiban pózolt Rosie Huntington-Whiteley

Tartsa meg jó szokását: felül pucér maradt a brit szépség!

Egy divattervező fotósorozatához állt modellt a csinos Rosie Huntington-Whiteley - A barna szépség nyakát és csuklóját is gyönyörű ékszerek díszítették, de szerencsére felülre nem vett fel semmit.

Rosie Huntington-Whiteley mellbimbója is kivillant a ruha alól! képgaléria

2010.03.17 19:30ma.hu

Mára az egyik legkeresettebb modellnek számít Angliában a 23 éves lány, aki véletlenül került a modell szakmába: gyakornokként jelentkezett egy modellügynökséghez.

Önszántából sosem akart maga is kamerák elé állni, mert nem tartotta magát ehhez elég szépnek.

Szerencsére, Rosie Huntinton-Whiteley-t meggyőzték arról, hogy kivételes alakján és arcán nincs mit takargatnia.

A csinos brit leányzó egyre-másra kapja a felkéréseket. Nemrég az az Aubin&Willis reklámfilmjében szerepelt Olivier Martinez-zel - aki a pletykák szerint a párja -, most pedig a divattervező Thomas Wylde fotósorozatához állt modellt.

Tette ezt egyszál fekete bugyiban és ékszerekkel teleaggatva. De ha rajta volt a ruha, valami akkor is kivillant Rosie gyönyörű testéből itt-ott...

Nem tagadhatjuk, Wylde kollekciója is nagyon megkapó, de az is bizonyos, hogy nehezen lehet a ruhákra figyelni ilyen izgalmas szépség mellett...

Nézzen még több buja fotót a csinos Rosie-ról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.