Egyre lejjebb csúszik a zipzár...

Forró képek: Csak 18 éves, de mindent kipakolt a dúskeblű Rosie

Korábban már láthattunk ízelítőt a mindössze 18 éves szépség brit Nuts magazinban megjelent fotóiból, most azonban megtekinthetjük Rosie Jones-t teljes pucér valójában.

Őrjítő fotók: A kis Rosie Jones kipakolta méretes kebleit képgaléria

2010.03.16 11:30ma.hu

Az éppen csak nagykorú barna lány alig töltötte be a tizennyolcat, amikor úgy döntött, repüljön az a melltartó a fényképész kamerája előtt.

Rosie Jones igen fiatalon egyike lett a legkedveletebb brit modelleknek, mióta az angol The Sun bulvárlapban megmutatta nem mindennapi idomait a nagyérdeműnek.

Ma Keely Hazell-el, Sophie Howard-dal vagy Lucy Pinder-el egy lapon említik, és a híres Nuts magazin közkedvelt szereplője lett.

A csinos barna szépség egyébként nemcsak külsejével igyekszik érvényesülni - noha megtehetné az igencsak formás keblekkel és popsival megáldott Rosie -, a hölgyemény komoly tanulmányokat is folytat.

Színház- és médiaszakon, valamint pszichológián képezi magát a későbbi évekre - nos, nem tagadhatjuk, megjelenése megvan hozzá, hogy akár a színház-, akár a televíziózás terén érvényesüljön.

Remélhetőleg a képességei is lehetővé teszik majd ezt.

Vadul rázkódó keblek a kefírdoboz árnyékában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.