Van mit fogni a 18 éves India Reynolds-on

Döglesztő fotók: közszemlére tette duzzadó mellbimbóit a brit szépség!

A nyuszis magazin jövő havi számának címlaplánya lesz a gyönyörű angol lány, de addig is, a Loaded magazinban mutatja meg kivételes bájait India Reynolds.

Kipakolta vérforraló idomait a gyönyörű India Reynolds! képgaléria

2010.03.29 11:20ma.hu

A dögös barna szépség mindössze 18 éves, de már nem először pózol ruháit ledobva.

Az East Reading-i India Reynolds-ot legutóbb a Glamour magazin tavaly májusi, illetve a Nuts 2009 decemberi számában csodálhattuk meg.

Áprilisban, ha minden jól megy, megmutatja pucér idomait a Playboy-ban is.

Úgy tűnik, a Loaded magazin egy kis ízelítőt ad a dologhoz: India ledobta melltartóját a lap hasábjain, akinek nemcsak neve, de szépsége is egzotikus.

A szépség egy fekete-fehér, ámde annál izgalmasabb fotósorozathoz pózolt izgató fehérneműven, felül pedig mindent megmutatva...

A szexis harisnyatartó, bugyi és melltartó szerencsére - ha India fel is vette - keveset takart a vérforraló látványból.

Kíváncsian várjuk, mit művel majd a nyuszis magazinban.

Pici, hegyes cici - ilyen egy igazi focistabarátnő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.