Alaposan behajolt Alessandra Ambrosio

Pikáns fotók - Bikinijébe nyúlkált a brazil szépség!

Ezúttal nem profi fotós előtt pózolt szexi bikiniben a csinos modell, hanem lesifotók születtek róla - Nem is akármilyenek. Alessandra Ambrosiónál hátulról is jó a belátás...

Alessandra Ambrosio popsiját mutogatta és bikinijébe nyúlkált képgaléria

2010.03.10 19:30ma.hu

A pasik által az egyik legkívánatosabbnak szavazott szőkésbarna brazil modell ismét ellátta rajongóit néhány pikáns képpel - ezúttal azonban nem önszántából!

Tegyük hozzá, hogy lengén öltözött stúdiófotói azért sokkal izgatóbbak, de valljuk be, bikiniben és ebben a behajlásban is van mit nézni Alessandra Ambrosio-n!

Egy paparazzo a tengerparton, lazítás közben kattintgatott párat a csinos modellről, aki baráti társaságban múlatta az időt szexi bikiniben.

Sőt, nemcsak fürdött és heverészett a homokban, de még kézenállást is csinált, aminek alaposan nekikészült...Így aztán teljes belátást nyerhetünk formás popsijára!

Mellesleg olyan fotó is született róla, amelyen fehér bikinijét igyekszik feltűnés nélkül lecserélni egy másikra, így egy kis nyúlkálásnak is tanúi lehetünk...

Sellőket megszégyenítő pózok - nézze meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.