Carrie Prejean-ról lecsúszott a cicifix

Izgató fotók: Kidobott mellbimbóval pancsolt a szőke szépség!

A San Diegói Carrie Prejean-t választották tavaly Miss Kaliforniává, a csinos szőkeség azóta is számos lehetőséget kap modellként. Most, némi közelebbi betekintés után megállapíthatjuk: formáira valóban nem panaszkodhat.

Kilógott a bimbó: Carrie Prejean-ról lecsúszott a melltartó! képgaléria

2010.01.19 06:30ma.hu

A figyelemreméltó szépség, aki olasz-amerikai édesanyával és francia apukával büszkélkedhet, 2005-ben már szerepelt a Miss California Teen USA szépségversenyen.

Tavaly pedig a Miss California USA 2009 cím boldog tulajdonosává lépett elő  - de elveszítette koronáját, a hivatalos verzió szerint szerződés-szegés miatt.

Előtte azonban Carrie nagy botrányt kavart azzal, hogy egy kérdésre azt válaszolta: ellenzi a melegek házasságát.

Az - egyébként igen vallásos családból származó - szőkeség egyébként kipróbálhatta magát a Target, a Saks Fifth Avenue, a Bloomingsdale, a Nordstrom és a Bliss magazin modelljeként is.

A 23 éves Carrie Prejean most valami mással hívta fel magára a figyelmet. Barátjával egy tengerparti fürdőzésre ruccant ki, de pechjére egy jól elrejtőzött lesifotós is jelen volt a partszakaszon.

Carrie a nagy lazítás közepette nem vette észre a fürdőruhából kibuggyanó mellbimbóját.

Elég volt hozzá pár röpke perc, hogy a bakit világszerte megtekinthessék...

Kirúgták a melegházasságot ellenző királynőt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.