Adriana Lima és Alessandra Ambrosio pucéran!

Pucér képek! Szupermodellek teljesen meztelenül!

Dél-Amerika legszebb lányait vonultatja fel a DT februári száma, méghozzá teljesen meztelenül! Adriana Lima, Alessandra Ambrosio és barátnőik egy fekete-fehér fotósorozattal járulnak hozzá a brazil szépségideál népszerűsítéséhez.

Íme Dél-Amerika legszebb lányai meztelenül! képgaléria

2009.02.20 15:00mellesleg

Dél-Amerika legszebb lányait vonultatja fel a DT februári száma, méghozzá teljesen meztelenül! Adriana Lima, Alessandra Ambrosio és barátnőik egy fekete-fehér fotósorozattal járulnak hozzá a brazil szépségideál népszerűsítéséhez. 

Ugyan a legizgalmasabb testrészeket rendre kitakarják, de egy szupermodell testének 95 százaléka még mindig jobb, mint bárki másról egy egészalakos pucér kép.

A szépségek közül kiemelkedően gyönyörű fotók készültek Adriana Limáról, aki még csak a 28. életévét tapossa, mégis sikerült neki elérni mindazt, amit sokaknak még nem sikerült a szakmában: a világ egyik legtöbbet kereső modellje, az összes híres férfi magazin címlapján szerepelt már, és a Victoria Secret's állandó angyalaként férfiak ezreinek álmává vált. 

Gyerekkorában Adriana annyira félt a vaku villanásától, hogy sírva fakadt, valahányszor fényképezni próbálták. A világ negyedik legkeresettebb, brazil származású modellje minden kétséget kizáróan túltette magát a vakutól való félelmén… 

Az 1981-es születésű brazil topmodell a leggazdagabb szupermodellek, közé tartozik a világon! Több interjúban elmondta már, hogy sosem vágyott modellkarrierre, szerinte merő véletlennek köszönheti, hogy megtalálta a számításait a divatszakmában.
 
A széles közönség akkor ismerte meg, amikor a 2000-es Victoria's Secret Cannes-i fehérnemű bemutatóján Heidi Klum és Laetitia Casta mellett kifutóra lépett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.