Még mindig szűz a szupermodell?

Adriana Lima még nem vesztette el az ártatlanságát?

Gondolná valaki, hogy a világ egyik legfelkapottabb modellje, Adriana Lima még nem vesztette el az ártatlanságát? A modell annyira siekres, hogy Adrianát már csak Heidi Klum előzi meg a Victoria's Secretnél, mikor a fizetést osztják.

2008.12.05 19:00ma.hu
Fotó: Victoria's Secret/Daily Mail

A Victoria’s Secret második legjobban fizetett angyalkája - az első Heidi Klum már több mint egy évtizede koptatja a kifutókat, többnyire botrányosan szexi fehérneműkben. 

Sőt, néha meg is válik tőlük egy-egy felvétel erejéig. A siker, a hírnév és az ezzel járó életstílus azonban a jelek szerint cseppet se rontotta meg a brazil szépséget. 

A jövő júniusban Marko Jaric szerb kosárlabdázó oldalán az oltár elé álló 27 éves modell azt állítja, hogy még szűz.

A Miracle néven futó push-up melltartó költeményének népszerűsítésére is Adrianat kérte fel korábban a cég. A Victoria's Secretnél különben a két legújabbnak számító arc a brazil Adriana Lima és a holland Doutzen Kroes, Az 1981-es születésű Adriana Lima szociális munkás szülők gyereke, aki gyerekkorában rettegett a vaku villanásától. 

A félelmét azóta sikerült legyűrnie, a modellt nem sokkal kevesebbszer szoktál lefényképezni, mint egykor Diana hercegnőt. Mára a világ negyedik legkeresettebb topmodellje lett, a Forbes magazin idei összeállítása szerint 2007-ben mintegy 7 millió dollárral sikerült gyarapítania a konyhapénzét.
 
Mint a legtöbb pályatársa, ő is több interjúban elmondta már, hogy a modellkarriert sosem tervezte, merő véletlennek köszönheti, hogy megtalálta a számításait a divatszakmában. 

A 27 éves brazil modell domborításaival általában a nőkben és férfiakban egyaránt felkorbácsol bizonyos vágyakat - még ha nem is pontosan ugyanazokat....hogy lehet, hogy még mindig szűz?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.