Elle Macpherson új pasija bűnöző!

Durva! Drogcsempésszel enyeleg a szupermodell!

Elle Macpherson előző partnere, a jelenleg Uma Thurmannal járó Arpad Busson köztiszteletben álló filantropista. A jelenlegi pasija pedig ennél még durvább: a pasi drogcsempészésért ült börtönben!

Szexi fotók! Elle Macpherson "A Test"! képgaléria

2008.10.27 19:00ma.hu
Jól kifogta a szexi modelllt!

A 44 éves szupermodell a nyáron ismerte meg Brian Burgesst. A férfi költöztető cége pakolta át a motyóját új otthonába. 

Az üzleti kapcsolat pedig románccá fejlődött, a minap már „A Test”-ként is ismert manöken Aston Maratinjával kocsikáztak Londonban.

Az 56 éves férfi Angliában született, de 17 évesen kivándorolt Ausztráliába, ahol egy légitársaság kereskedelmi részlegén töltött be vezető pozíciót. 
Munkahelyéről kirúgták, inni, és drogozni kezdett, elveszítve házát, és tetemes mennyiségű adósságot halmozva fel. 

Így történt, hogy egyszer 2 kg kokaint találtak nála a hatóságok, melyet Amerikából akart eljuttatni, kivájt belsejű könyvekben, Ausztráliába.

Elle és új pasija!

A férfi bűnéért 4 évet kapott 1996-ban, melyet kitoloncolással fejeltek meg, a hűsölés után vissza kellett térnie szülőhazájába.
 
A jelenleg költözetésben utazó úriember üzletvezetője szerint a drogcsempészet „már a múlté”, a rossz fiú jó útra tért és szabadidejében alkohol- és drogfüggőket próbál meg visszaterelni a helyes ösvényre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.