A csodás modell csodás kebleit mutogatja!

Képek- Adriana Lima cicije felkorbácsolja a vágyakat!

Csoda melltartó, csodás keblekkel... Adriana Lima tökéletes választás a Victoria's Secret legújabb, "Miracle", azaz "csoda" néven futó push-up melltartó költeményének népszerűsítésére.

Nézze meg- Adriana Lima szexisen parfümöt reklámoz... képgaléria

2008.11.07 16:20ma.hu
Fotó: Daily Mail

A Victoria’s Secret a világ legfoglalkoztatottabb modelljei közül szokta kiválasztani az aktuális modelljeit az Angels nevű elitkommandóba. A két legújabb arc a brazil Adriana Lima és a holland Doutzen Kroes, akik a luxuscég augusztus végén megjelent Szupermodellek Szenvedélye című katalógusban szerepelnek, amelyik egyszerre lenyűgöző és abszurd, csak úgy, mint a VS összes divatshow-ja. 

A kampányokban résztvevő modellek úgy tekintenek ezekre a felkéréseikre, mint a szakmájuk egyik legfontosabb állomására. Az 1981-es születésű Adriana Lima szociális munkás szülők gyereke, aki gyerekkorában rettegett a vaku villanásától. 

A félelmét azóta sikerült legyűrnie, a modellt nem sokkal kevesebbszer szoktál lefényképezni, mint egykor Diana hercegnőt. Mára a világ negyedik legkeresettebb topmodellje lett, a Forbes magazin idei összeállítása szerint 2007-ben mintegy 7 millió dollárral sikerült gyarapítania a konyhapénzét. 

Mint a legtöbb pályatársa, ő is több interjúban elmondta már, hogy a modellkarriert sosem tervezte, merő véletlennek köszönheti, hogy megtalálta a számításait a divatszakmában.
 
Legújabb kampányában, az új kebel tartó reklámjában a 27 éves brazil modell domborításával nőkben és férfiakban egyaránt felkorbácsol bizonyos vágyakat - még ha nem is pontosan ugyanazokat. 

Az igazi csoda melltartó pedig még nem is a hirdetésben látható, hanem az, melyet a Victoria's Secret decemberi divatbemutatóján fog viselni.
 
Egy 5 millió dollár értékű, drágakövekkel kirakott darabban fog végigmasírozni a kifutón. 3575 fekete gyémánt, 117 egykarátos kerek gyémánt, 34 rubin és további 3900 egyéb csillogó-villogó ékkő fogja díszíteni a vagyont érő melltartót - a napra lehet majd nézni, de Adrianára tutira nem! Idén még ennél is ragyogóbb lesz a Victoria's Secret decemberi bemutatóján

Állítólag a modell nem hajlandó szeretkezni a vőlegényével, Marco Jaric kosárlabdással, mert keresztényi értékrendjébe nem fér bele a házasság előtti szexuális élet. 

Ezekkel a csodás mellekkel elhisszük ezt neki?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.