Egyre kevesebb a ruha és egyre kevésbé takar!

Furcsa divat! Seggpucéran állt a modell a tervező ruháiban!

A török tervező, Cengiz Abazoglu bemutatta új őszi/nyári kollekcióját a Párizs Divathéten, értelemszerűen Franciaország fővárosában. A ruhák között akadt egy nagyon érdekes és izgalmas darab is, megmutatjuk!

2009.02.03 16:15ma.hu
A lila "csoda" ruha!

Az új trendi rucik között helyet foglalt egy lila ruha is, melynek a fenék része teljesen nyitott volt! 

Elég furcsa, hogy egy nőnek ilyen ruhát terveznek, mert ebben könnyen felfázhat az ember, viszont egyszerűen lehet benne pisilni. - írja az 5 perc.hu

Természetesen ez egy Haute Couture sorozat része, melyet még véletlenül sem utcára találtak ki, meg sem lehet őket vásárolni, mindenesetre érdekes, hogy a divatvilág képtelen megújulni!
 
A külső szemlélő általában a legújabb trendekből csak annyit lát, hogy egyre kevesebb anyag van a ruhában, az egyre kevesebb ruha a modelleken, egyre átlátszóbb, és egyre kevésbé takar. 

Bár az is tény, hogy a kifutón kívül nem nagyon látunk senkit ehhez hasonló ruhában flangálni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.