A fűszeres lány megint megmutatja!

Nem titkolja Mel B.: Ez bizony egy csodás fenék!

Se szeri, se száma mostanában a volt Spice Girl-ről, Melanie B-ről megjelent bikinis fotóknak - Nem csoda, hiszen a csinos énekesnő figyelemreméltó idomokkal rendelkezik. Olykor azonban nemcsak a legelőnyösebb pozícióból láthatjuk őket...

Mel B. hozza a formáját - A Spice Girl szexi strandfotói! képgaléria

2008.05.28 14:45ma.hu

Minden napra jut lassan egy Melanie B-s bikinis fotósorozat - Az egykori "fűszeres lány" szívesen strandol, általában újdonsült férjével, Stephen Belafontéval együtt sütteti a napon a hasát.

A kétgyermekes anyuka örömmel mutatja meg magát, ami nem csoda, hiszen Mel B.-n nyoma sincs a súlyfeleslegnek, és a teste is szépen kidolgozott. Nemrég egy fehérneműs cég reklámarca lett a szexis sztár.

Mel B. nagyon dögös...

Persze, Mel B-nek nemcsak vidám színű vagy állatmintás fürdőruhái feltűnőek, hanem a domborulatai is...

Mitagadás, az énekesnőnek van mit beletennie a csinos melltartóba: nem is takargatja őket. Az idomait leginkább hangsúlyozó bikinikben jelenik meg, és általában nagyon ízlésesen. A csokibőrű Melanie-n ráadásul remekül mutatnak az élénk színű fürdőrucik.

Van tehát miért legeltetnünk rajta a szemünket. Olykor azonban akadnak pillanatok, amikor Mel B. sem figyel oda arra, honnan villanhat váratlanul egy-egy vaku...!

Ilyenkor bátran megigazgatja formás hátsóján a bikinit, és nem nézi, hogyan pózol a kamerának...Hát, ami azt illeti, hátulról sem rossz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.