A szupermodell kirakta bájait!

Forró képek! Adriana Lima bikiniben pózolt!

A 15 évesen már "Brazília szupermodellje" címmel dicsekvő Adriana Lima és a bikini társítása mindig nyerő kombináció. Nincs ez másképp azokon a felvételeken se, melyeket az Egotastic.com bloggere tett közkinccsé.

Adriana, az egzotikus nőstényördög fürdőruhában! képgaléria

2009.01.13 14:15ma.hu
Fotó: Egotastic

Lima még csak a 26. életévét tapossa, mégis sikerült neki elérni mindazt, amit sokaknak még nem sikerült a szakmában: a világ egyik legtöbbet kereső modellje, az összes híres férfi magazin címlapján szerepelt már, és a Victoria Secret's állandó angyalaként férfiak ezreinek álmává vált.

Gyerekkorában Adriana annyira félt a vaku villanásától, hogy sírva fakadt, valahányszor fényképezni próbálták. A világ negyedik legkeresettebb, brazil származású modellje minden kétséget kizáróan túltette magát a vakutól való félelmén…

Különben az 1981-es születésű brazil topmodell a leggazdagabb szupermodellek közé tartozik a világon! Több interjúban elmondta már, hogy sosem vágyott modellkarrierre, szerinte merő véletlennek köszönheti, hogy megtalálta a számításait a divatszakmában. 

Tizenhárom éves korában egy brazil bevásárlóközpontban megállította az akkor nyúlánk kamaszlányt a Ford modellügynökség munkatársa, aki fotózásra hívta. A modellügynök rábeszélésére Adriana Lima indult az Elite Modell Ügynökség tehetségkutatóján, amit rögtön meg is nyert. 

Az ügynökség szerződésével New Yorkba költözött. Még 1997-ben szerepelt az olasz Vogue-ban, majd a Harper's Bazaar-ban, a brazil Marie Claire, majd a német és angol Vogue-ban is. A széles közönség akkor ismerte meg, amikor a 2000-es Victoria's Secret Cannes-i fehérnemű bemutatóján Heidi Klum és Laetitia Casta mellett kifutóra lépett.
 
Adriana tett egy kitérőt a filmes világban is, Mickey Rourke-al közösen forgatott egy BMW-s rövidfilmet, amellyel nem írta be magát a filmtörténetbe, de még inkább ismert lett. 

Legújabb, bikins fotósorazatából pedig végképp kiderül, nem véletlenül lett ő az egyik legnépszerűbb fotómodell világszerte!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.