Vikki Blows kamerába tolta a kebleit

Izgalmas képek: pucér mellekkel vonult be a stúdióba a fekete szépség!

A fekete hajú modellről mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szégyenlős - Vikki Blows számos címlapon pózolt már meztelenül, ezért úgy gondolta, a tévébe sem vesz fel semmit.

Vikki Blows pucér cicikkel vonult be a stúdióba! képgaléria

2010.03.05 19:30ma.hu

Egy szál bugyiban jelent meg az egyik német tévécsatorna Taff című élő show-jában Vikki Blows, közszemlére téve formás testét és fedetlen kebleit.

A csinos modell mindössze 22 éves, de már több neves magazinban tárta fel tökéletes testét: kedvelt szereplője a Nuts, az FHM, a Zoo és a Loaded magazinoknak.

Többször vetkőzött együtt hasonló idomokkal megáldott társnőivel, Lucy Pinder és Sophie Howard társaságában is megmutatta nőies formáit.

Vikki egyébként korán elkezdte a szakmát. Évek óta a pályán van, még tanulmányait is abbahagyta, mert már kislányként is vonzotta a modellkedés.

Bejött neki, hiszen ma az egyik legismertebb brit modell - olykor többet szerepel, mint közkedvelt, szőkésbarna vetélytársnője, Keely Hazell.

Óriási terpesszel köszöntötte az újévet Vikki Blows!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.