Emmanuelle Chriqui pucéran a függöny mögött...

Forró képek - Ezt látni kell: Meztelenre vetkőzött a világ legvonzóbb nője!

Emmanuelle Chriqui kanadai színésznőt januárban az év legvonzóbb nőjének választották - a szépség addig csak módjával szerepelt a sztárokkal foglalkozó lapokban, most azonban kicsit többet mutatott meg magából!

Meztelenül pózolt Emmanuelle, a legvonzóbb nő és társai! képgaléria

2010.04.14 19:30ma.hu

Az AskMen.com online férfimagazin meglepetéssel szolgált a csinos kanadai sztárnak az év első hónapjában: kiderült, hogy Emmanuelle Chriqui-t tartják a legvonzóbb nőnek a pasik, a 99-es listán

Fotó: Allure

A fekete hajú, egzotikus szépség még a nem mindennapi erotikus kisugárzással bíró Eva Mendes-t is lepipálta, ő ugyanis a kilencedik helyet szerezte meg.

A 32 éves Emmanuelle-t ismerhetjük a Törtetők című amerikai tévésorozatból.

Az AskMen.com szavazóinak választása egyébként azért esett a szép színésznőre, mert rendelkezik mindazokkal az adottságokkal, amelyeket egy férfi a barátnőjében vagy a feleségében szeretne viszontlátni.

Emmanuelle Chriqui most megmutatja, mi van a ruha alatt - ezt igen diszkréten teszi, de szerencsére sokat azért nem bíz a fantáziára sem.

Mellette azonban levetkőzött az Allure magazin kedvéért Kara DioGuardi, Regina Hall, Colbie Caillat és Jessica Capshaw is.

Kemény a melle az év nőjének

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.