Gördeszkán is kívánatos...

Szexi naciban és meztelenül: Alessandra még mindig őrjítően néz ki!

Ebből a brazil szépségből sosem elég - A dögös barna Alessandra Ambrosio az egyik legnépszerűbb magazin hasábjain pózolt, a rá jellemző, nem túl szégyenlős módon.

Szexi képekben a gyönyörű Alessandra Ambrosio! képgaléria

2010.03.18 06:30ma.hu

Tépett rövid farmernadrágban és trikóban, de meztelenül is a fényképezőgép elé állt a formás brazil modell az Elle magazin kedvéért.

A félig lengyel, félig olasz felmenőkkel rendelkező Alessandra Ambrosio egyike azoknak a modelleknek, akik leggyakrabban szerepelnek a címlapokon. A szépség jelenleg a Victoria's Secret arca.

Alessandra már nyolcévesen tudta, milyen szakmában érezné a legjobban magát - szülei támogatták őt, megengedték neki, hogy modelliskolába járjon.

Később kiderült, semmi sem akadályozza abban, hogy álmát megvalósítsa, hiszen nemcsak szerzett már gyakorlatot, de alakja és gyönyörű arca is lehetővé tette, hogy keresett modell váljon belőle.

Tyra Banks a modellkedés jövőjeként emlegetette a 28 esztendős Alessandrát, akit nem mellesleg az egyik legkívánatosabb hölgynek szavaztak az askmen.com weboldal férfiolvasói.

Nézze meg ezeket a sellőket megszégyenítő pózokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.