Leszbi jelenetben és meztelenül mutatkozott

Képek - Heather Graham lánynak mutogatta pucér melleit!

Az egykori Twin Peaks-sztár nemcsak leszbikusként debütál, levetkőzik a filmvásznon - Heather Graham és partnernője pucér mellét is bedobja a jelenetben.

Heather Graham leszbikus jelenetben vetkőzött! képgaléria

2010.04.20 11:30ma.hu

Érdemes belesni Heather Graham Boogie Woogie című filmjének kockáiba - A szép szőke színésznő izgalmas jelenetet produkál a partnerét alakító Jaime Winstone-nal.

A hangulatos borozgatás közben Heather-ről lekerül a felső, majd a melltartó is...Ledobja ruháit Jaime is, és premierplánban megmutatja kebleit.

A negyvenéves színésznő bebizonyítja, bizony nincs mit takargatnia ennyi idősen sem...

Az amerikai Wisconsin államban született, félig ír származású Heather családja Kaliforniába költözése után már elkezdett érdeklődni a színészet iránt.

1986-ban jelent meg először egy televíziós show-ban, a Teen Week egyik epizódjában. Színésznőként az Óz, a nagy varázslóban debütált, még az iskolában.

Még gimnazista volt, amikor bekerült néhány sorozatba. Egy tinédzser komédiában kapta komolyabb első szerepét, az azóta már elhunyt Corey Haim oldalán.

Ismerhetjük a Twin Peaks-sorozatból, szerepelt az Út a pokolba, a Félelem árnyékában, a Boogie Nights, a Lost in Space című filmekben, de a Sikoly 2-ben, a Habostortában és legutóbb a Másnaposokban is láthattuk.

A szépség pucér testén jól mutat a testfesték!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.