Demi férje szívesen levetkőzik nyilvánosan?

Ashton Kutcher imád ruhátlanul sétálgatni!

Ashton Kutcher-nek állítása szerint sosem okoztak gondot a meztelen jelenetek, sőt kifejezetten kényelmesen érzi magát, ha ruhátlanul sétálgathat a forgatási helyszínen.

Romantikus! Ashton Kutcher és Demi imádják egymást! képgaléria

2009.08.13 15:15ma.hu

A színész szerint a munkája egyik legkönnyebb része a vetkőzés.

- "Csak kezdetben van egy kis félsz. De ha a stáb egyszer már látott mindent, az már onnantól kezdve nem lesz sem kisebb, sem nagyobb. Ezen a részén túl kell esni.

Közel kerülni a női partnerekhez egy egyszerű dolog. Ez az egyik legegyszerűbb színészi feladat, ami csak létezik."-
nyilatkozta Ashton.

- "Egy filmben egy gyilkost alakítasz, fognod kell egy fegyvert és azt eljátszani, hogy megölsz vele valakit. Ha hazamész a párod nem fogja rólad azt hinni, hogy egy gyilkos vagy.

Elmész dolgozni, ahol az a munkád, hogy valakivel szexet imitálj a kamera előtt. A feleséged nem gondolja rólad, hogy tényleg szexeltél. Ugyanabban az iparban dolgozunk. Megértjük egymás munkáját és csináljuk a sajátunkat
" - tette hozzá Ashton.

Nem csak ez a meghökkentő, hanem ami a minap történt a So You Think You Can Dance? című amerikai televíziós műsorban…ugyanis ott Ashton nyakába vette az egyik versenyzőt, egy szexis táncosnőt.

Demi Moore egyelőre nem fejezte ki rosszallását a történtek miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.