A színészt egymillió ember követte

Ashton Kutcher a Twitter-bajnok

Ashton Kutcher amerikai színész lett az első, akit egymillió ember követ a Twitteren, legyőzve a CNN-t.

2009.04.18 17:10ictpress

A Hollywood-i színész hátrányból indult a CNN-el szemben, amikor kihívta a médiavállalatot a népszerűségi versenyre. Győzelme után felhívta az emberek figyelmét arra, hogy egy egyénnek is lehet az új technológiák segítségével ugyanakkora hangja, mint egy nagy tv-csatornának. Kutcher aplusk néven vezetett feedje péntek kora reggel törte át az egymilliós határt. A CNN Breaking News feedje fél órával később érte el a mérföldkőnek számító eredményt. Kutcher első üzenete ezek után annyi volt: "Fantasztikusak vagytok srácok".

A CNN rögtön gratulált is a színész eredményének. A győzelem három nappal az után érkezett, hogy Kutcher felvette a kesztyűt a CNN-el, és 10 ezer szúnyoghálót ígért egy malária ellen küzdő szervezetnek, amennyiben ő nyeri a versenyt. Britney Spears valamivel utánuk érte el az egymillió követőt. Egy felhasználó azt javasolta, hogy a CNN adományozzon Kutcher minden egyes követője után további 1 dollárt a szervezetnek, írta meg a Telegraph.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.