Most is bombajó a modell teste

Izgató képek: Claudia Schiffer újra levetkőzött!

Két gyermeke születését követően egy ideig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt Claudia Schiffer - Mostanság azonban sorra bizonyítja a gyönyörű modell, hogy a teste a régi...

Gyönyörű képekben a szexis modell, Claudia Schiffer! képgaléria

2009.09.08 19:50ma.hu

Pár hónappal ezelőtt a német Vogue-ban pózolt merész fotókon Claudia Schiffer - fedetlen kebleit csak két kezével takarta el kissé.

Most pedig a Tank magazin-ban dobta le felsőjét - a bugyi és a farmer ugyan maradt, no meg egy szexis hálóingben is megcsodálhatjuk a szupermodellt.

Az viszont biztos, hogy Claudia bámulatos külsővel rendelkezik két gyermek után is, alakját a fiatalabbak is megirigyelhetnék.

Schiffer 2002-ben ment feleségül a producer Matthew Vaughn-hoz. Két gyermekük született, 2003-ban a fiú, Caspar, egy évvel később pedig a kislány, Clementine.

A topmodell boldog családi életet él, szabadidejében lovagol, teniszezik, síel, sőt festeni is szeret.

Az pedig külön öröm, hogy időről-időre most is megörvendezteti a nagyérdeműt szexis fotóival.

Hangárban tárolja ruháit Claudia Schiffer?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.