Még mindig lenyűgözően szép a szőke modell!

Gyönyörű képek- Claudia Schiffer újra a csúcson!

A szezon egyik legjobbjának tartják a Claudia Schiffer főszereplésével készült YSL-kampányt. A fantasztikus fotókat az Inez & Vinoodh páros készítette.

A gyönyörű modell az YSL-kampány-ban! képgaléria

2009.04.30 16:55mellesleg

A szép fotósorozatot Hollywoodban fotózták, így a hely varázslatos hangulata, a nagyszerű formában lévő Claudia Schiffer és nem utolsó sorban Stefano Pilati exkluzív alkotásai egyesítették erejüket a kampányban.

Caludia a legújabb kampányban...

Claudiát különben 17 évesen fedezte fel egy ügynökség, előtte még javában az iskolájának élte az életét, illetve 3 kisebb testvérével, Stefannal, Ann Carolinnel és Andreasszal játszott. 

Phil Collins és Elton John dalait hallgatta s kedvenc filmje volt a Házibuli újra meg újra. Sosem gondolta volna, hogy évi 12 millió dollárt keressen, s mégis, amikor meglátta őt az Ellie Magazin főszerkesztője, rögtön beindult a gépezet: Barbie életre kelt – hirdették a fotóiról. 

Claudia sosem volt szeszélyes, beképzelt, még a legnagyobbakkal is fegyelmezetten dolgozott – Karl Lagerfeld még 74 éves korában is fotózta őt…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.