Már nem ragyog a topmodell!

Fotó! Claudia Schiffer öregszik!

Claudia Schiffert Londonban fedezték fel a paparazzik, ahol szürke eminenciásként andalgott a szürke utcákon. Szürke pulóvert és szürke sálat viselt, hajában pedig szürke melírcsíkokra lettek figyelmesek a bámészkodók.

Forró képek Claudiáról! képgaléria

2008.06.27 08:35rtlbulvar.hu
Már nyoma sincs az egykori szépségnek!

A legérdekesebb, hogy a feje tetején egyáltalán nem olyan szőke a haja, mint azt megszokhattuk. Pedig a szépséges modell legnagyobb ékessége a hajkoronája volt, és most kiderült: az sem eredeti. 

Vajon mitől lett hirtelen ilyen slampos az egykoron eleganciájáról híres sztár? Legalább a természetesség illúzióját meghagyhatta volna a rajongóknak, ha időben elmegy a fodrászhoz. Így azonban csak egy szürke egeret látunk a csillogó szupermodell helyett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.