A sztár irigyelte Eva Mendes meztelenségét?

Szexi képek: Claudia Schiffer is pucéran pózolt a Vogue-nak!

Múlt héten Eva Mendes mutatta meg magát meglehetősen pikáns képeken az olasz Vogue legújabb számában - Most pedig itt van Claudia Schiffer...

2008.05.15 10:20ma.hu - Fotó: Vogue/egotastic

A múlt héten láttak napvilágot az olasz Vogue-ban azok a meglepő és meglehetősen pikáns fotók, melyeken a gyönyörű Eva Mendes pózol erotikusan, méghozzá a hatvanas éveket idéző rucikban és környezetben.

Talán az ő sikerét irigyelhette meg Claudia Schiffer, mert a német Vogue címlapján immár ő feszít!

A csinos, ma már kétgyermekes szőke modell a családalapítás után egyáltalán nem tűnt el szem elől, időről-időre feltűnik rendezvényeken, és igen erotikus pózolást is bevállal.

Nemrég készült róla egy remek fotósorozat, melyen a bájos modell kihívó miniszoknyában flörtöl egy idegen pasival - a Mendes-éhez hasonlóan régies hangulatú képeken.

Sokan meghökkenhettek rajta, mivel Claudia reklámbeli partnerével, Joseph Gordon-Levittel meglehetősen forró flörtöt imitál!

A férfi beköti a szemét egy kendővel, és lefogja a karját, sőt, a fenekébe is belemarkol...

A ma is fitt és szexis Schiffer azonban úgy tűnik, nem jön zavarba az ilyen jelenetektől, és örömest megmutatja bájait - na persze bizonyos kereteken belül.

Férje, Matthew Vaughn valószínűleg nem rajongana az ötletért, hogy felesége teljesen pucér képeivel találkozzon az utcán...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.