Jót tett az elvonó a színésznőnek

Képeben a szexi Eva Mendes: Visszatért a pokolból!

Pár héttel ezelőtt döbbenetes bejelentést tett Eva Mendes szupermodell és színésznő: elvonókúrára megy - A csinos sztár most tért haza a kúráról, remélhetőleg felgyógyultan.

Eva Mendes élő show-ban villantott cicit! képgaléria

2008.04.03 10:10ma.hu

Eva Mendes kemény megpróbáltatásokon van túl. A sztár komoly döbbenetet okozott, amikor néhány hete kibökte, hogy sajnos neki is be kell vonulnia egy rehabilitációra.

Senki sem sejtette a csinos modell-színésznőről, hogy ilyen természetű problémákkal küzd, amíg el nem árulta...Nem akart hazudni, vagy másként beállítani a dolgokat. Utólag valószínűleg úgyis kiderült volna, merre járt...

Eva Mendes a legtöbb világsztárhoz hasonlóan az exkluzív Cirque Lodge klinikára vonult be gyógyulni. Legutóbbi közleményéből az tűnt ki, már egészen jól érzi magát.

A People-nek Eva elmondta, "újra süt a nap", és úgy érzi, ez most ismét eljött az ő ideje. "Tudják, volt egy filmem, ami rendesen leszívta az energiámat... Most itthon vagyok, a családommal, tornázom, és élvezem, hogy kicsit magammal foglalkozhatok" - árulta el a sztár. Hozzátette: "Szerencsére mostmár megtanultam, hogyan lazítsak. Az elmúlt három év csodálatos volt, de iszonyúan megerőltető!"

Eva Mendes mindenkit megnyugtatott, hogy valóban sokkal jobban van. Ráadásul a kedvesével is biztatóan alakul a kapcsolata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.