Vadító retrós fotókon a színésznő!

Őrjítő! Eva Mendes szétdobta lábait a Vogue-ban

Telitalálat - Bizonyos, hogy viszik majd, mint a cukrot az olasz Vogue magazin legújabb számát! A buja Eva Mendes kellemetlen elvonós kitérője után visszatért, nem is akármilyen fotósorozattal.

Vadító retró - Eva Mendes provokatív fotói a Vogue-ban képgaléria

2008.05.09 10:00ma.hu

Nem szégyenlős a modellből lett színésznő - Eva Mendes mindig tudja, mivel hódítson újra, ha kicsit kénytelen eltűnni a reflektorfényből!

A gyönyörű sztár nem mindennapi fotósorozattal jelentkezik a Vogue itáliai számában. A retró hangulatot árasztó képek nemcsak szokatlanok, de sistergősen erotikusak is!

Eva fekete és vörös parókában, a múltat idéző, ámde annál szexisebb fehérneműkben pózol, a beállítások olykor igen meghökkentőek...

Ráismernek a buja színésznőre...?

Mendes sokak megdöbbenésére nemrég nyíltan felvállalta, hogy elvonókúrán kell részt vennie. A pontos okát nem árulta el - csupán annyit engedett sejtetni, hogy a túlfeszített munkatempó bizony megtette a hatását.

Ám az biztos, Eva igyekezett mindent megtenni, hogy újra a régi fényében tündökölhessen. Az exkluzív Cirque Lodge klinikára vonult be gyógyulni, és úgy tűnik, sikerült is rendbe szednie magát.

A szexis Evának pedig nem kell a szomszédba mennie ötletekért, ha fel akarja hívni magára a figyelmet. A gyönyörű színésznőből csak úgy sugárzik az erotika.

Nemrég egy talkshow-ban jelent meg, igencsak mély dekoltázzsal, aminek köszönhetően - talán mondani sem kell -, a műsor férfi résztvevői alig tudtak koncentrálni a témára, melybe olykor csilingelő kacagással kapcsolódott be a szexis Mendes is.

Az olasz Vogue képsorozatával Eva most a maradék kétkedést is eloszlatja - megbizonyosodhatunk róla, hogy újra a régi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.